Ziggo zit middenin een grote reorganisatie. De organisaties van voormalig Ziggo en UPC worden samengevoegd tot het nieuwe Ziggo – wat zorgt voor een grote verandering en uitdaging op de werkvloer. Het aandeel van Ziggo Zakelijk is sterk aan het groeien, en onze afdeling Ziggo Zakelijk is sterk aan het uitbreiden.
Ben jij een Channel manager met ervaring in de zakelijke markt én een hoge ambitie om de channel share sterk te verbeteren – dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

 

De functie
Als Channel manager ben jij verantwoordelijk voor ziggo.nl/zakelijk. Het online kanaal heeft een ambitieuze doelstelling – het channel share moet dit jaar sterk worden verhoogd.
Onlangs is er een redesign traject opgestart, dat is op dit moment in de onderzoeksfase. Vanaf hier moeten stappen worden gezet in het ontwikkelen van de visie en strategie, samen met de manager marketing en de business.

Verantwoordelijkheden:

  • Je pakt het redesign traject op en zorgt dat dit tot een goed einde komt
  • Channel share van online kanaal sterk laten toenemen
  • Ontwikkeling van visie en strategie online kanaal, samen met manager marketing
  • Je bent een goede gesprekpartner voor de business, kan schakelen op elk niveau

Je rapporteert in deze functie aan de Director Online en aan de afdeling Ziggo Zakelijk.

 

Afdeling
Je werkt nauw samen met de afdeling Online, zowel als de gehele tak van Ziggo Zakelijk.

Wat zoeken we?
We zijn op zoek naar een ervaren Channel Manager, gewend om te werken met een ambitieuze doelstelling. Je hebt aantoonbare ervaring met online, bent communicatief vaardig, stressbestendig en boven alles een pragmatische doener. En natuurlijk een leuke collega.

Ziggo
Ziggo is dé toonaangevende communicatie en entertainment dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland.  Ziggo levert ongeveer 10 miljoen diensten aan zijn klanten met 4,3 miljoen televisie, 3,1 miljoen internet en 2,6 miljoen vaste telefonie dienstenabonnees (cijfers 31.12.2014). Daarnaast levert Ziggo aan 130.000 abonnees mobiele telefoniediensten en hebben klanten beschikking over meer dan 2 miljoen WifiSpots door heel Nederland. De klein- en grootzakelijke markt maakt gebruik van producten zoals datacommunicatie, (mobiele) telefonie, televisiediensten en elektronische betalingsmogelijkheden.