Conduco biedt mensen alle ruimte om initiatieven te ontplooien om zichzelf en klanten vooruit te helpen
Conduco biedt mensen alle ruimte om initiatieven te ontplooien om zichzelf en klanten vooruit te helpen

 

Het resultaat staat altijd centraal. We houden van aanpakken en doorpakken, in een sfeer van collegialiteit en verbondenheid. Bij Conduco is iedereen bereid om mee te denken en ervaringen te delen. Natuurlijk niet alleen tijdens kantooruren, ook buiten werktijd komen we geregeld bij elkaar, voor activiteiten van de personeelsvereniging of gewoon voor een spontane borrel.

 

Klanten effectief ondersteunen vereist inhoudelijke kennis, creativiteit en inventiviteit.

 

Conduco groeit sterk. We zijn altijd op zoek naar nieuwe consultants die het succes van onze klanten willen vergroten. Dat is geen gemakkelijke taak. We zoeken dus niet alleen mensen met inhoudelijke kennis en ervaring. Conduco zoekt iets extra’s. Wat dat precies is, is niet uit te leggen, dat moet je begrijpen. Wat we wel weten is dat we collega’s zoeken met passie, betrokkenheid, humor, ondernemerschap, integriteit en gedrevenheid.

Dus zoek jij uitdagende opdrachten bij bedrijven die altijd net iets meer verwachten? Ben je leergiering, ondernemend en zoek je een inspirerende omgeving met enthousiaste collega’s? Dan ben je bij Conduco aan het juiste adres.

Conduco biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die goed aansluiten op de ambities van onze mensen. Net als in de ondersteuning van klanten, gaan we ook voor onze eigen mensen een stap verder. Niet alleen in materiële zin, maar vooral in de immateriële zin. Bij Conduco weet je zeker dat je je succes vergroot.

Om succesvol te blijven, kijkt Conduco steeds vooruit. Daarom hebben we altijd een plek voor Young Professionals die willen uitgroeien tot een steunpilaar voor onze klanten. Daarin investeren we graag. Met ‘Talent Connected’ biedt Conduco jonge professionals een intensief meerjarig begeleidingsprogramma. Binnen dit programma kunnen zij hun talent en passie optimaal ontwikkelen en uitgroeien tot zelfstandige business consultants.

Talent Connected staat garant voor een evenwichtige en persoonlijke praktijkopleiding. Samen stellen we een persoonlijk ontwikkelprogramma samen met een complete mix van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om klanten optimaal te ondersteunen. Naast methodes zoals ITIL, Prince II komen ook communicatieve vaardigheden, salestechnieken en MVO aan bod.

Wil je je ambities waarmaken en deelnemen aan ons Young Professional programma? Neem dan direct contact op. Je kunt bellen naar het kantoor (070 – 3907712) of mailen naar vacature@conduco.nl .

Conduco werkt met eigen consultants om het "vergroten van succes" bij onze klanten te realiseren. Door de groeiende vraag van klanten naar onze diensten bouwen wij vanaf 2015 een netwerk op van associates. Daarom is het nu ook mogelijk om als ZZP-er via Conduco een mooie opdracht te vervullen bij een van onze zeer gewaardeerde klanten. 

Ben jij ook geïnteresseerd in een opdracht via Conduco? Mail je CV aan Vacature@Conduco.nl en meld je via LinkedIn aan bij de Conduco Consulting Company om van de laatste vacatures op de hoogte te blijven. Ook kan je ons volgen op Twitter, @conduco_bv.